Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
COSMOTE TV - ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2024

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. ανακοινώνει τη νέα προσφορά της COSMOTE TV, η οποία διαθέτει ένα νέο πακέτο για τα μέλη της ΕΠΗΕΑ, που περιλαμβάνει τα αθλητικά κανάλια Novasports.

Αναλυτικά:

·         Υφιστάμενο Πακέτο: Η τρέχουσα τιμή του δημοσιογραφικού πακέτου, το οποίο περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV, ανέρχεται στα €18,75. Στο πακέτο αυτό, τα κανάλια Novasports έχουν ενεργοποιηθεί ως δώρο έως την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου.

·         Νέο Πακέτο με Novasports: Όσα μέλη μας επιθυμούν να διατηρήσουν τα αθλητικά κανάλια Novasports στη συνδρομή τους μετά τις 31 Οκτωβρίου, μπορούν από τώρα να αναβαθμίσουν στο νέο πακέτο, το οποίο κοστίζει €21,50/μήνα, δηλαδή επιπλέον €2,75/μηνιαίως. Για τη διευκόλυνση των συνδρομητών και για να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση και η συνεχής πρόσβαση στα κανάλια, η επιπλέον χρέωση στο νέο πακέτο θα εφαρμοστεί από την 1η Νοεμβρίου και μετά.

Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του COSMOTE app, από το banner στην κεντρική σελίδα. Αν το banner δεν εμφανίζεται στις πρώτες προσφορές, τα μέλη μας μπορούν να επιλέξουν «Δες όλες τις προσφορές» για να το εντοπίσουν. Εναλλακτικά, αν δεν έχετε το COSMOTE app ή δεν βλέπετε το σχετικό banner, μπορείτε  να ζητήσετε την αλλαγή σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή Γερμανός, ή καλώντας στο 13888.

Τα μέλη που δεν επιθυμούν να διατηρήσουν πρόσβαση στα κανάλια Novasports μπορούν να παραμείνουν στο υπάρχον πακέτο τους με τιμή 18,75€/μήνα, ενώ η πρόσβαση στα κανάλια Novasports θα διακοπεί την 1η Νοεμβρίου. Θα έχουν, όμως, τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν στο νέο πακέτο οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν.

Για όσα από τα μέλη μας δεν γνωρίζουν για τη διάθεση των πακέτων COSMOTE TV για τα μέλη των δημοσιογραφικών Ενώσεων ή επιθυμούν να αποκτήσουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το 13888.

Σημειώνεται πως για να αποκτήσουν το δημοσιογραφικό πακέτο χρειάζεται να διαθέτουν ως δικαιολογητικό τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

  


Posted on Tuesday, October 8, 2024 (Archive on Tuesday, October 15, 2024)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.