ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ, κατόπιν σχετικού αιτήματος των συναδέλφων μας διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» αποφάσισε την κήρυξη των παρακάτω απεργιακών κινητοποιήσεων:
Την Παρασκευή 14/02/2025, 24ωρη απεργία από τις 6:00 το πρωί έως τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου,
Τη Δευτέρα 17/02/2025, στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00,
Την Τρίτη 18/02/2025, 24ωρη απεργία από τις 6:00 έως τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης.
Ζητούμε:
- Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», μηνών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2024 και Ιανουαρίου 2025, καθώς και την αποπληρωμή όλων των παλαιών οφειλών.
- Τη δέσμευση του βασικού μετόχου ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μηνός Φεβρουαρίου.
- Την τήρηση των δεσμεύσεων για την ομαλή μισθολογική ροή το επόμενο διάστημα.
- Την έναρξη διαβούλευσης του βασικού μετόχου ΣΥΡΙΖΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά προβλήματα των εργαζομένων στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ».
- Την κατάθεση από τον βασικό μέτοχο συγκροτημένου και βιώσιμου σχεδίου που να περιλαμβάνει ενημέρωση σχετικά με την εξεύρεση πόρων και χρηματοδότησης για την οποία δεσμεύθηκε.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ